Selim Avşar, Aksigorta Banka Sigortacılığı Genel Müdür Yardımcılığı'na atandı
AgeSA Banka Sigortacılığı Genel Müdür Yardımcısı Selim Avşar, Aksigorta Banka Sigortacılığından da sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.
İlgili Etiketler

Bireysel emeklilik ve hayat sigortası sektörü kuruluşlarından AgeSA’nın Banka Sigortacılığı Genel Müdür Yardımcısı Selim Avşar, elementer sigorta sektörü şirketlerinden Aksigorta’nın da Banka Sigortacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.
Lisans ve yüksek lisansını İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Ekonometri Bölümü’nde tamamlayan Selim Avşar, kariyerine 1996 yılında Commercial Union Hayat Sigorta’da Finansal Danışman olarak başladı. Aynı şirkette satış yönetiminde farklı kademelerde görev alan Avşar, 2003 yılında Aviva Hayat ve Emeklilik’te Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonuna atandı. 2007 yılında AgeSA Hayat ve Emeklilik’te Direkt Satış ve Acentelerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. 1 Ekim 2017 tarihinden bu yana AgeSA Banka Sigortacılığı Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyor.
İlgili Etiketler
Yorumlar
0 yorumHenüz yorum yok.
